za 19 jun. | Huldenberg

Voor de kids: Sven Nys Academy On Tour

Sven Nys Acadamy gaat in 2021 voor het eerst on tour en dan nog wel naar ons prachtige Pastoorsbos! We voorzien in totaal 4 sessies van een halve dag op zaterdagen 19 juni en 21 augustus waaraan kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen deelnemen.
Registratie is afgesloten
Voor de kids: Sven Nys Academy On Tour

Tijd en locatie

19 jun. 09:00
Huldenberg, 3040 Huldenberg, België

Over het evenement

Zo veel mogelijk kinderen het plezier van offroad fietsen laten beleven. Dat is de bedoeling van de Sven Nys Academy. Presteren is niet het belangrijkste, wel het bijleren. Sven geeft deze lessen altijd op zijn vertrouwde Balenberg, waar zijn Cycling Center is gevestigd. In 2021 gaat hij voor het eerst on tour en dan nog wel naar ons prachtige Pastoorsbos! Je leert van de hand van de grootmeester zelf hoe je handig kan schakelen, door de bochten kan zoeven en hoe je op een vlotte manier moeilijke klimmetjes kan nemen.

We voorzien in totaal 4 sessies van een halve dag op zaterdagen 19 juni en 21 augustus waaraan kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen deelnemen. Kinderen van Huldenberg hebben voorrang. Om iedereen de kans te bieden deel te nemen, kan je slechts aan één sessie deelnemen. De inschrijvingen zijn intussen gestart en lopen als een trein. Snel zijn is dus de boodschap! 

Inschrijven kan via: https://webwinkelhuldenberg.recreatex.be/

Kostprijs: €15 per sessie (max. 1 deelname)