Zeg, hebben jullie nog hulp nodig?
Opportuniteiten voor Huldenbergse
verenigingen en handelaars

Catering

 

Tijdens het WK-weekend zal het volledige centrum van Huldenberg het decor vormen van een Vlaamse wielerkermis: reuzeschermen met livestream van de wedstrijden, eetstandjes met wereldkeuken, podia met optredens, tentoonstelling in De Kronkel, leuke attracties voor de kinderen,… Op kleinere schaal willen we hetzelfde realiseren in de deelgemeenten Loonbeek en Neerijse, waar de wedstrijden eveneens passeren. 

We zijn momenteel volop de locaties en het ganse opzet van het cateringgebeuren aan het uitwerken en zullen aan de hand van het uitgewerkte plan alle Huldenbergse verenigingen en handelaars binnen enkele weken informeren en de kans bieden zich kandidaat te stellen voor de uitbating. Hierbij is het de bedoeling dat elke geïnteresseerde vereniging of handelaar effectief de mogelijkheid krijgt (mee) een stand uit te baten. 

Aanloopactiviteiten

Het WK wielrennen 2021 biedt een mooie opportuniteit om het verenigingsleven in de gemeente Huldenberg te reactiveren. We kijken samen uit naar het moment waarop we opnieuw kunnen genieten van elkaars aanwezigheid en ons engagement voor het verenigingsleven.

 

We willen het enthousiasme voor het WK wielrennen gebruiken als rode draad doorheen een voorprogramma met activiteiten in alle deelgemeenten. Daarom lanceren we een oproep naar verenigingen en individuen om een activiteit te organiseren en dit aan ons kenbaar te maken. Dit kan een sociale, sportieve of culturele activiteit zijn, zoals bijvoorbeeld een wielerquiz, een koers op rollen, een fietszoektocht, een filmvoorstelling, een wielertoertocht of iets anders. Een link met fietsen of wielrennen is wel een voorwaarde.

 

Voor de organisatie van deze activiteiten kunnen verenigingen en individuen gratis gebruik maken van de gemeentezalen en -infrastructuur. De promotie van deze activiteiten zal ook opgenomen worden op de website en sociale media kanalen van het WK-dorp. Op die manier rekenen we op een talrijke opkomst.

Denk je eraan om met je vereniging een aanloopactiviteit te organiseren? 

Laat het ons weten via programma@wkhuldenberg.be 

Klik op het PDF icoon om de presentatie te downloaden.

Beleef het WK van op de eerste rij.
Word vrijwilliger

 


Geen koers echter zonder vrijwilligers! Om er een grandioos feest van te maken hebben we immers enorm veel helpende handen nodig. En dit niet alleen tijdens de periode van het WK zelf (22 tot 26 september), maar ook bij de vele aanloopactiviteiten in de maanden ervoor.Wij kunnen jouw talent en enthousiasme gebruiken om onder meer de volgende taken in te vullen:
 

  • Logistieke taken (opbouw en afbraak tenten, plaatsen nadarhekken,…)

  • Parking steward

  • Allerhande dienstverlening (onthaal, administratieve taken, affiches en flyers verdelen,…)

  • Onderhoudstaken (poetsen zalen en toiletten, afwas,…)

 

Je kan je individueel of als vereniging aanmelden. We voorzien voor jullie een aantrekkelijke beloning en een uitnodiging voor het vrijwilligersfeest de dag na het WK!