mountainbike PSO.jpg

Bezoek Huldenberg

HOE GERAAK IK IN HULDENBERG?

Auto

 

Op zaterdag 25 en zondag 26 september voorzien we verharde randparkings in de industriezone van Waver Noord en onze deelgemeenten Ottenburg en Sint-Agatha-Rode. Van daaruit brengen shuttlebussen u op een kwartier naar ons WK-dorp. U kan de parkings bereiken via de E411, afrit Bièrges – Waver Noord en dan de pijlen WK-dorp Huldenberg volgen.

 

Fiets

 

Ons evenement wenst sterk in te zetten op duurzaamheid en voorziet daarom in een stevige beloning voor toeschouwers die met de fiets de verplaatsing naar ons WK – dorp maken. We voorzien een bewaakte fietsparking aan de invalshoeken van het WK-dorp en elke fietser krijgt bij aankomst een leuk gadget.

 

Bus

 

Ons WK-dorp met zijn boeiende waaier aan randanimatie is de ideale plaats om het WK in groep te beleven. Interesse? Stuur een mail naar info@wkhuldenberg.be. Dan bezorgen we u de nodige info.

MEERDAAGS VERBLIJF

Zoek je nog een toffe plek om met de camper of de tent het WK te beleven? Wij voorzien meer dan voldoende standplaatsen op wandelafstand van ons WK-dorp! Een waaier van activiteiten zorgt voor beleving naast de koers, waarbij amusement, genieten van de prachtige natuur en lekkere spijzen en dranken hand in hand gaan.

 

Binnenkort starten we met de reservatie van de plaatsen. Indien interesse stuur dan zeker een mailtje naar info@wkhuldenberg.be.