Plaats uw zaak of bedrijf in the picture.
Ondersteun het WK dorp als lokale sponsor

De organisatie van het WK-dorp vormt voor onze gemeente een unieke gebeurtenis en met de nodige financiële ondersteuning kunnen we er een even uniek evenement van maken! Een brede waaier van aanloopactiviteiten zal iedereen in de juiste sfeer doen toeleven naar het WK-weekend zelf.

 

De promotie van het ganse gebeuren zal via diverse mediakanalen lopen: een WK–krant verspreid over 3 edities in de zomerperiode, affiches, flyers, website, sociale media,… Samen met een uiterst gevarieerd aanbod aan hospitality dat we volop aan het uitwerken zijn, biedt dit evenement een uitgelezen kans om uw bedrijf in de kijker te zetten voor een breed publiek of samen met uw klanten in een aangepast kader de gezellige sfeer van het wielergebeuren op te snuiven.

 

We stelden enkele interessante sponsorformules samen die bestaan uit een mix van publiciteit en hospitality, maar even goed kan u kiezen uit het losse aanbod of maken we tijd om een pakket op maat van uw bedrijf of handelszaak samen te stellen.

U kan ons sponsordossier aanvragen via onderstaand formulier of via info@wkhuldenberg.be of vragen om een afspraak, dan komen we graag eens langs.

1/2