mountainbike PSO.jpg
Word ambassadeur van WK Huldenberg

Huldenberg is het fiets en wandelparadijs bij uitstek en hiervoor willen we onze gemeente graag extra in de kijker zetten. Ben je aan het wandelen op je favoriete Huldenbergse wandelroute of fiets je langs de mooiste bezienswaardigheden van onze gemeente?

 

Stuur dan een foto van jou en jouw  compagnie met op de achtergrond je lievelingsplek of fiets- of wandelroute naar info@wkhuldenberg.be en spot je foto via onze website, social kanalen of in onze WK krant!

AMBASSADEUR

Sven Nys ambassadeur van ons WK-dorp

Het golvende landschap van onze streek vormde vroeger het vertrouwde trainingsparcours van Sven Nys en ook nu nog waagt hij er zich regelmatig aan een tochtje. Zijn zoon Thibau vindt er eveneens zijn gading want hij won in Huldenberg in 2019 de zware juniorenwedstrijd op de weg.

Bijgevolg neemt Sven met plezier de rol van ambassadeur op om ons WK-dorp overal te lande te promoten. Hij zorgt bovendien ook voor een extra primeur want voor het eerst zal zijn Cycling Academy de vertrouwde omgeving van de Balenberg verlaten en “on tour” gaan, met ons Pastoorsbos als uitgelezen oefenterrein.

Sven_Nys-24.jpg