Donderdag 23 september

Spiegeltent: Het Zevende Zegel (vanaf 16:00)

Op donderdag starten we om 16:00 met een afterwork in de Spiegeltent. Kom na het werk een lekkere Orval drinken in een unieke setting. Geniet van de Popcorn Tunes Don Coca. De ambiance van Het Zevende Zegel wordt voor één keer van Ottenburg naar Huldenberg verplaatst. In de Spiegeltent zal je vanaf 22:00 kunnen genieten van een Super Soirée met de dj set van Deuce Coupe.

IMG_7342.PNG

Publiekstent: OHR Huldenberg (vanaf 18:00)

Op donderdag kan je voor 20€ genieten van een OHR Barbecue van 18:00 tot 20:00. Daarna kan je vanop het lounge-terras genieten van het optreden van de Belpopband. Kom je graag genieten van een barbecue, gelieve je dan in te schrijven via het formulier op onze website.

Opening WK tentoonstelling (19:00) - Sporthal De Kronkel

Om het fietsen en onze wielergeschiedenis extra in de verf te zetten, organiseren we in samenwerking met de Heemkundige Kring van Huldenberg een unieke WK-tentoonstelling in de sporthal De Kronkel. De officiële opening van de tentoonstelling vindt plaats op donderdag 23/09 om 19:00. Iedereen is van harte welkom! De tentoonstelling is gratis te bezoeken op vrijdag 24/09 (van 13:00 tot 19:00), zaterdag 25/09 en zondag 26/09 telkens van 10:00 tot 19:00. Je kan tijdens de tentoonstelling ook steeds genieten van een hapje en een drankje, aangeboden door Smash Neerijse. 

Graag je aanwezigheid op de opening van de WK tentoonstelling bevestigen via het formulier hieronder.

 

 

 

Belpopband (20:00 - 21:30) – Podium Parking De Kronkel

Er bestaat enorm veel Belgische muziek, maar kennen we die muziek nog echt? Zijn we ons bewust van wat Belgische muzikanten in hun mars hebben? Belpopband is een coverband met een hart voor Belgische popmuziek. De coverband bestaat uit jonge ervaren en professioneel geschoolde muzikanten. Ze willen het beste van de Belgische muziek in de verf zetten. Dit doen ze in een energieke liveshow waarbij ze het publiek meenemen van The Wallace Collection tot Selah Sue, kortom van vroeger tot nu!

Tot op de opening!