Fandorp Loonbeek

De Loonbeekse verenigingen Scouts, Ferm, Landelijke Gilde, Buurtfeest centrum Loonbeek, Ouderteam GBS Loonbeek en de vzw Ijsewiel hebben de handen in elkaar geslagen en hebben een mooi programma in elkaar gestoken. Loonbeek feest en supportert! Je kan er alle wedstrijden volgen op een groot scherm. 

Het Fandorp in Loonbeek wordt georganiseerd in een publiekstent op de N235, gelegen op de parking recht tegenover het kasteel van Loonbeek. Het fandorp is te bereiken per fiets en te voet, maar niet per wagen. Het is perfect gelegen tussen de Smeysberg en Neerijse. Het Ijsepad is de aangewezen doorgangsweg tussen alle locaties. Breng zeker een bezoek aan het Fandorp in Loonbeek en steun de lokale verenigingen. 

Zaterdag 25 september

Publiekstent (vanaf 13:00)

Op zaterdag kan je vanaf 13:00 terecht in de publiekstent voor een hapje en een drankje. Om 20:30 is er een optreden van Marte Forier en Los Kabrios. De avond wordt afgesloten met een fuif met DJ Frakke. 

Zondag 26 september

Publiekstent (vanaf 10:00)

Op zondag kan je vanaf 10:00 terecht in de publiekstent voor een hapje en een drankje. Je kan deelnemen aan een bewegwijzerde wandeltocht doorheen het mooie Loonbeek en een eendjesrace op de Ijse. We voorzien een springkasteel voor de jongsten. Omdat het een speciaal fietsweekend is, organiseren we ook een fietsenrace op rollen (1 tegen 1) en een fietsenrace met speciale fietsen. Kom in Loonbeek genieten van de doortocht van het WK.