Huldenberg als Mooiste WK-Dorp

We willen het WK 2021 hartelijk verwelkomen in Huldenberg en van ons dorp het mooiste WK-dorp maken. We willen onze gastvrijheid aan de renners en bezoekers tonen en we hebben daarvoor jullie steun en enthousiasme nodig. Om met z’n allen in de WK sfeer te komen, organiseert de vzw Huldenberg Fandorp WK 2021 een Mooiste WK-Dorp wedstrijd. Deelnemen is gratis, maar het kan enkel door inwoners en handelaars uit Huldenberg en haar deelgemeentes. De wedstrijd start op 1 augustus 2021 en deelnemen kan tot 18 september 2021.


Wat is de opdracht? Versier je huis of voortuin in het WK thema en gebruik hiervoor fietsen, wielen, vlaggen, drinkbussen, wielershirts of andere creatieve ideeën. Laat kinderen een mooie regenboogtrui tekenen. Een unieke WK vlag en #3040 petje kan je kopen bij lokale handelaars of op het gemeentehuis. Aan handelaars vragen we om hun etalage te versieren en de WK sfeer extra in de verf te zetten.


Hoe kan je deelnemen? Neem een foto van je voortuin of etalage en deel je foto op sociale media met @wkhuldenberg. Je kan ook je foto doorsturen via e-mail naar programma@wkhuldenberg.be. Gelieve jouw naam, straat en huisnummer te vermelden bij de inzending.


Wat kan je winnen? Een jury selecteert de meest inspirerende voortuin en etalage. Op de opening van de WK tentoonstelling in de sporthal De Kronkel op donderdag 23 september worden de winnaars bekend gemaakt. We selecteren één winnaar in de categorie voortuin én één winnaar in de categorie etalage. De winnaars krijgen 2 VIP-tickets te gebruiken in Huldenberg op zondag 26 september 2021. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.


Laat de inzendingen maar komen. En inspireer je buren en vrienden om mee te doen.