Vrijdag 24 september

Scouts Loonbeek vanaf 12:00 - Jeugdweide

Op de jeugdweide in het centrum van Huldenberg zal de Scouts van Loonbeek een heuse kidsday organiseren. De leiding zal verschillende gratis activiteiten voorzien en je kan je naar hartenlust uitleven met de springkastelen, parcours, just dance kinderfeest, waterpistolen en andere spelletjes. Je kan er ook terecht voor een hapje en een drankje. We creëren een veilige omgeving waar alle kinderen en jongeren welkom zijn. Kinderen kunnen tot 18:00 deelnemen aan de activiteiten. Vanaf 14:00 kan je op de weide ook terecht voor een afterwork. De ouders en andere bezoekers kunnen in de zitlounge genieten van een cocktail na het werk. Om 20:00 begint de scoutscantus in de tent op de jeugdweide. Cantusboekjes worden voorzien, dus iedereen kan deelnemen en uit volle borst meezingen. Via het LED-scherm kan je de liedjes volgen. Na de cantus kan je nog nagenieten terwijl een dj wat leuke muziek draait. Op het scoutskamp werd er een heus MNM-feestje georganiseerd en zo’n feestje wil men in Huldenberg nog wel eens herbeleven. 

 

Spiegeltent: Oudervereniging Den Elzas Huldenberg en Dansschool Step by Step (vanaf 12:00)

Twee verenigingen slaan de handen in elkaar om in de Spiegeltent een aangenaam en actief aanbod te voorzien met de focus op kinderen. Tussen 12:00 en 14:30 kan je er terecht voor een braadworst met appelmoes of een (veggie) hamburger. We organiseren een leuke Tik-Tok Party, mini-disco en grappige danswedstrijden. Van al dat dansen, krijg je honger. Daarom voorzien we een vieruurtje met pannenkoeken, suikerspin en donuts. Om 18:00 kan je komen kijken naar een optreden van Tiany Michiels, finaliste van The Voice Kids en demo-danser bij Step by Step. Dat wil je zeker niet missen! Nadien kan je bij ons terecht voor een drankje en een hapje terwijl je kan genieten van de optredens. 

 

In het centrum van Huldenberg kan je vanaf 13:00 ook genieten van acrobatische acts die aangeboden worden door Circus Atelier Salto. De steltenloper zal zeker de aandacht trekken van jong en oud. Later in de namiddag kan je komen kijken naar een unieke vuursolo. 

 

WK tentoonstelling (13:00 - 19:00) - Sporthal De Kronkel

Om het fietsen en onze wielergeschiedenis extra in de verf te zetten, organiseren we in samenwerking met de Heemkundige Kring van Huldenberg een unieke WK-tentoonstelling in de sporthal De Kronkel. De tentoonstelling is gratis te bezoeken. Je kan tijdens de tentoonstelling ook steeds genieten van een hapje en een drankje, aangeboden door Smash Neerijse. 

 

Braderie (15:00 - 19:00) - centrum Huldenberg

Onze handelaars en verenigingen engageren zich om inwoners en bezoekers hartelijk welkom te heten in onze mooie gemeente. Op verschillende standjes kan je kennis maken met het aanbod van handelaars en verenigingen. Ze serveren ook een hapje en een drankje tijdens de braderie. Neem de tijd om eens rustig rond te kuieren en een praatje te slaan. 

Publiekstent: OHR Huldenberg (vanaf 17:00)

Op vrijdag kan je voor 10€ lekker Italiaans eten bij OHR met een aanbod van pasta en lasagne van 17:00 tot 20:00. Daarna kan je vanop het lounge-terras genieten van de optredens. Kom je graag genieten van een Italiaanse avond, gelieve je dan in te schrijven via het formulier op onze website

50 Tinten Brijs (18:30 - 20:00) - Podium Parking De Kronkel

50 Tinten Brijs is spontaan geboren uit een vriendschap tussen zes muzikanten. Omdat ze allemaal een opvoeding en sommige onder hen zelfs enige scholing hebben genoten in het Nederlands, besloten ze het 'Engels met haar op' links te laten liggen en zich volledig toe te leggen op een 'moedertalig' repertoire. Dit heeft als resultaat dat ze het beste brengen van De Kreuners, Gorki, De Mens, Noordkaap, Doe Maar, Het Goede Doel, The Scene... Enkel rock hoor ik u denken? Neen, ook klassiekers van artiesten zoals Louis Neefs, Rob De Nijs, Bots, Lais, Urbanus, Will Tura, Clouseau, Liliane St Pierre, André Hazes, - de lijst is eindeloos -, komen aan bod.

 

De SCHil (20:30 - 22:00) - Podium Parking De Kronkel

Nederlandstalige rock, nederpop en kleinkunst gebracht door een doorwinterde liveband. De leden van De SCHil zijn stevig geworteld in de Vlaamse poldergrond van het Meetjesland. Vanuit hun ge-boortestreek Assenede, op de grens met Zeeland, luisteren ze met 1 oor naar Vlaanderen, en met het andere naar Nederland. De SCHil brengt het allerbeste van de lage landen. Ze staan garant voor een vurige show vol ambiance. 

 

Luna6 (22:30 - 00:30) - Podium Parking De Kronkel

Twee zwoele zangeressen en een funky drumster plus een keyboardgod, een freaky bassist en een klassegitarist: deze magische pop-rock-dance cocktail doet vonken overslaan. Samen bouwen ze een feestje voor jong en oud op de pop, rock en dance tonen van Lady Gaga, Avicii, Bastille, The Cure, Muse, The Prodigy en zo veel meer. De meesten spelen ondertussen al 13 jaar samen en dat zie je ook op het podium: niet alleen klinken ze muzikaal goed maar je ziet dat deze band een echte vriendengroep is die zich bij elk optreden ten volle geeft en er telkens samen met het publiek een knallend feestje van maakt!