Zondag 26 september

Publiekstent: OHR Huldenberg (vanaf 8:00)

De dag waarnaar we allemaal hebben uitgekeken, de wegrit van de Elite mannen met onze Belgische topkanshebbers! OHR zorgt ervoor dat jij extra hard kan supporteren dankzij een goed OHR Ontbijt met spek en eieren (16€) tussen 8:00 en 11:00. Gelieve je voor het ontbijt in te schrijven via het formulier op onze website.

Chiro Ottenburg en Jeugdhuis Jerooms (vanaf 9:00) - Jeugdweide

Op zondag slaan Chiro Ottenburg en Jeugdhuis Jerooms de handen in elkaar om een programma op onze jeugdweide te voorzien. Je kan er 's ochtends terecht voor koffiekoeken, cornflakes en koffie/fruitsap. Tijdens de dag kan je er terecht voor een lekkere croque-monsieur of (vegetarische) panini. Uiteraard kan je ook genieten van een drankje en lekkere cocktail. Voor de kinderen wordt er een programma voorzien met een kinderdisco. Kom je ook je krachten meten tijdens het touwtrekken? Wie kan er de zenuwen onder controle houden bij het reuze mikadospel?

 

Op de jeugdweide voorzien we ook extra animatie voor de kinderen. Je kan er fietsen op mini-fietsen op rollen en de ballonnenclown zal met plezier voor jou een fiets (of iets anders leuks) in elkaar plooien. Kom ook kijken naar de steltenloper en de jongleur op het Gemeenteplein, waar er ook grondig gepoetst zal worden door De Poetsploeg, opnieuw een komische act. Doorlopend wort er ook muziek voorzien door Music Dream om de inwoners en bezoekers in de juiste sfeer te brengen voor de passage van de renners.

 

Braderie (9:00 - 18:00) - centrum Huldenberg

Onze handelaars en verenigingen engageren zich om inwoners en bezoekers hartelijk welkom te heten in onze mooie gemeente. Op verschillende standjes kan je kennis maken met het aanbod van handelaars en verenigingen. Ze serveren ook een hapje en een drankje tijdens de braderie. Neem de tijd om eens rustig rond te kuieren en een praatje te slaan.

WK tentoonstelling (10:00 - 19:00) - Sporthal De Kronkel

Om het fietsen en onze wielergeschiedenis extra in de verf te zetten, organiseren we in samenwerking met de Heemkundige Kring van Huldenberg een unieke WK-tentoonstelling in de sporthal De Kronkel. De tentoonstelling is gratis te bezoeken. Je kan tijdens de tentoonstelling ook steeds genieten van een hapje en een drankje, aangeboden door Smash Neerijse.

 

Men & a Lady (11:00 - 13:00) - Podium Parking De Kronkel

Men & a Lady is all about having a good time. Miss Melissa en haar vijf mannen openen op het podium een blik 50s & 60s-klassiekers, gemarineerd in een origineel sausje. Ambiance is prioriteit nummer één voor deze Rock n' roll coverband. Op dit moment behoort Men & a Lady absoluut tot de top van de coverbands in de Benelux. Ze leveren een geweldige podiumperformance, met een unieke repertoirekeuze. Een ideale opwarmer om de laatste WK-dag goed te starten.

Full House (vanaf 17:30) - Podium Parking De Kronkel

Na de wedstrijd kunnen we hopelijk een overwinning van België vieren en starten we met de set van Full House. Seppe Stroobants en Mattis Philips zijn twee jongens met een passie voor muziek en zullen op het podium het beste van zichzelf geven. Ook tussen de optredens van Seventy and Orange en Switch Corona zorgt Full House voor de ambiance. Ze zorgen ook voor de afsluiter van onze WK festiviteiten.  

 

Seventy And Orange (18:30 - 20:30) - Podium Parking De Kronkel

Seventy And Orange brengt u The Alternative Rock 'n Roll Roadshow! Waan je op Rock Werchter of Pukkelpop met deze steengoede coverband. Deze coverband is ontstaan uit het gitaargeweld van de alternatieve rockband "Snipe" en de ritmetandem van Eden (Roos Van Acker). Actuele alternatieve rock afgewisseld met dansbare pop en klassieke rocknummers. Het is een recept dat werkt. Hun missie is het publiek veroveren en ambiance maken!

 

Switch Corona (21:00 - 23:00) - Podium Parking De Kronkel

Switch Corona is een 4-man sterke alternatieve rock coverband met een stevige live reputatie. Een concert van deze kerels is steeds een intense belevenis en ontaardt telkens in een stomende rock-party. Power versies van rock klassiekers worden afgewisseld met smaakvolle uitvoeringen van bloedmooie songs en plezante meezingers, waarbij ze ook al eens de trekzak durven boven halen. Ze laten niemand op hun honger zitten. Een knallende afsluiter van het WK in Huldenberg.

Full House (23:00-01:00) - Podium Parking De Kronkel

De muzikale afsluiter van onze WK festiviteiten.